Thursday, July 16, 2009

Ada 'Orang' Dah Tua

Lalala. Orang ke?
Kepada yg tak brape faham, perkataan/ayat yang dah kene strike tak perlu dibaca ye trime kaseh.

Lama betul aku dah tak update blog ni. Keje aku skarang ni asyik study, study, study.. Tsk tsk, trial PMR makin lama makin menghampiri.

*Seram sejuk*

Anyway, aku sbenarnye tetibe buat post baru malam2 bute ni sebab aku baru prasan yang ..

Blog ni da 3 tahun la :D

Maafkan aku sbb terlupe birthday kau ye cik blog yang dikasihi. Lepas aku baca entri dekat blog Wafa' haritu baru aku teringat pasal tarikh lahir belog aku.

Skarang still bulan Julai kan? Okey, masih belum terlambat. Blog aku punye birthday jatuh pada 7 haribulan 7 tahun 2007. Dah 3 years old dah kau ye. Wah, baru skejap rupenye boleh tahan jugak lama aku berblogging. Eleh, padahal entri baru bape puluh. Keh2

Teringat pulak cite pasal aku nak buat blog dlu2. Aku sbenarnye bukannye buat blog sbb terpengaruh ngan kawan ke ape2. Citenye mcm ni .. Jeng jeng jeng

Cite ni time aku form 1 dlu, tahun 2007. Time tu kan Myspace tengah hangat lagi. Aku mengaku, memang waktu tu aku addicted habis la. Tak abes2 nak tukar layout. So, sesi pencarian layout yang lawa tak pernah berhenti.

Tengah syok2 usha layout, tetibe aku terjumpe satu layout yg agak lawa jugak la. Aku pun nak try la kat Myspace aku. Tapi malangnye tu layout untuk Blogger je. Ntah macam mane boleh sesat kat situ.

Disebabkan aku terlalu nak sangat kat layout tu, aku buat blogger. Bila dah settle sign up sume kejadah, aku pun apply layout tu. Tetibe error pulak. Haihh memang fed up betul. Aku pun terus tak layan blog aku yang kosong tu. Tahun 2008 baru start sambung balik.

Time tu mula-mula URL blog aku bloganella.blogspot.com. Sume entri aku kat situ asyik nak speaking je. Mak kata kalau byk brlatih buat karangan English nanti jd terer. Then, aku pun beralih ke URL yang baru. Pastu ..

Err, dah dah. Sampai situ je kot yang aku boleh cite. Malas nak bebel panjang2.

Apepunn. To all readers, aku taktau nape korang bace blog ni, tapi thanks for supporting ye. (Support kebende lak aku mrepek nih) I love you all :D

Okey dah. Assalamualaikum :)

p/s: To all silent readers, sile jangan malu segan, just show yourself!
p/p/s: Ehem2 Wafa', best tak nama mencapub kat atas tu? Hohoh.

8 comments:

chentamuzikindiemalaysia said...

Sy bce blog ni sbb ianya best sgt,buat hati tersenyum...Teruskan usaha anda..!!..(alamak! terlebih sudah!,)..hehe..^^

Maya MoRay said...

// chentamuzikindiemalaysia:
hahaa thanks2 :D

smart_asya said...

suker tgk blog akak. ada jew nak bebel tak stop2. heheh... jgn marah...

Maya MoRay said...

// smart_asya:
oo , suke aku bebel eh ?
takpe nanti kat skola aku bebel puas2 kat kau yee ;)

Gula2 said...

yela2..org munculkan diri la neh...doyaiii..haha...

Maya MoRay said...

// Gula2:
haha terase pun kau yee ;P

miss kepoh said...

ifa dh muncul!
tadaa!!!~~~~
follow lark kitewnyer kak maya m0ray!

Maya MoRay said...

// miss kepoh:
blanje nasik lemak aminah dlu ;P