Friday, June 19, 2009

Tetibe lak nostalgia?


2007. Rindu korang ouh!


Gambar low-quality ntah sape punye kamera yang tangkap, aku taktau dan tak ingat. Yang aku tau aku cuma rindu sangat sesangat kat diorang. Especially 1iK'07 yang sangatla gempakk tu. Taktau la kalau diorang masih ingat kat aku lagi ke tak. Hmm.

Okey, yang mane satu aku dalam gambar tu? Haaa sape dapat teka aku kasi hadiah.. Sape salah teka pun aku kasi hadiah. Pelempang sudaa.

Dah2, aku nak chat ngan Tymah. Takde keje. Daaa~


Haha, aku bitau Mynah baru tau.

p/s: Esok BRKP! Habislaa aku nanti bila mak ayah tengok report card aku. Cuak cuak cuak.

6 comments:

ezzaty said...

kak maya pakai tudung hijau paling pekat sekali sudee~

Maya MoRay said...

// ezzaty: bgos2 , ari isnin ni aku kasi HADIAH .
muahaha

ezzaty said...

hadiah? (: yeay~
ahaha,

timOn?? said...

oyt, jangan bagiatau munah,, eh2, silap, mynah.. abes kang kite kne trajang.. :p

Maya MoRay said...

// ezzaty: haha , btol ni ?
sakit nnt aku tak kesahh

Maya MoRay said...

// timOn??: hak2 sape suro mngumpat scare tak langsung :P (tetibe ayat folio geografi)