Monday, June 1, 2009

Merapu sekali sekala

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Aaaaaaaaaaaaaaaa..
Eh, pape jela.

Baru-baru ni, taktau la kalau aku ni kuat perasan ke ape, bila aku lalu depan kelas form 1 mesti ada suara-suara macam mengejek aku. Tapi aku tak pasti ape yang suara tu sebut. Hmmm

Oh ya. Aku sebenarnye nak cite pasal kejelesan aku kat Ezzaty yang gendut tu. Kurang asam punya budak, beli DSLR bukan nak belanja aku skali. Sampai hati dia lupa kat aku. Haha


Takpe ah, aku punye lagi power kot.


Dah dah. Kali ni kamera tu masuk dalam wishlist aku! (Macam la aku ade wishlist) Nape? Ade sesape nak sponsor? Hahaaaaa 'logik'nye.


Haa aku ade banyak ni. Sape nak sape nak? Tanak suda.


Bye nak makan. Assalamualaikum.

ps; Selamat bercuti semua. :DD
pss; Aku nak nak nak tengok cite Syurga Cinta! Eleh, jiwang kebende nye. Tymah pun kata dia nak. Kan kan? Hoho

13 comments:

kaklang said...

nak ikoot tengok syurga cinta..uhuhuuu..nanti cite kat kaklang tau best ke x.

Maya MoRay said...

// kaklang: jom jom :D

chentamuzikindiemalaysia said...

Waaaa,I need a DSLR too!!!!.

Maya MoRay said...

// chentamuzikindiemalaysia: haha i know you do :P
eh ingatke da ade da ?

Anonymous said...

gila

Anonymous said...

oit maya,
cbe bace post die.
www.sufianblog.com

timOn?? said...

oyt mayah,
tok sah la nk mention2 name kte kat stu..
dye yg jiwang lebey..
kte plak tbabet..
tak pasal2 jek..

Maya MoRay said...

// Anonymous: dah . pastu ?

Maya MoRay said...

// timOn??: oyt tymon ,
ahaa bkannye kte tulis name penuh pun .
weh tetibe jiwang ni ape kes .

Maya MoRay said...

lol ape cite sume start dgn "oit maya" ni .

Anonymous said...

ko komen la.
aku x tau sgt psl politik ni.

Maya MoRay said...

// Anonymous: tetibe je suruh2 -_-

NABILAH <3 said...

duhh, DLSR