Monday, May 25, 2009

Mati kau donattt! Matimati


Hah, amik kau donat. Nyum nyum~


Baru-baru ni rumah aku tak pernah TAKDE donat Big Apple. Mana taknye, mak aku suke, kakak aku suke, aku suke, senang cite sume la suke. Sedap oowh :) Kalau nak banding ngan Dunkin' Donuts baik beli Big Apple. Eh, feveret aku Iceberg tau. *Kecoh aa maya

Hermm. Lama betul aku tak update blog bersawang ni. Memang betullah ape orang kate, aku ni sengal sikit. (Pekejadah, takde kaitan langsung) The point is; aku TAKDE IDEA weh nak tulis ape.

Kalau nak tulis biasa-biasa ikut personaliti aku, nanti banyaklah pulak orang kate aku ni ganas laa, kecoh laa, takde adab laa, gile laa, hampeh laa, tak malu laa. *Tapi memang betul pun, hahah

Kalau nak tulis ber'cover-cover' nanti ade la jugak orang kata aku ni hipokrit. *Ecececeyh padahal takde pun orang kate gitu :P

Ahaha. Anyways, kepada makhluk-makhluk wangi followers aku, terima kasihla yee follow blog aku yang ntah ape-ape ni. Aku sendiri pun tak faham nape ade jugak orang follow belog gile camni. Thanks, hoho.

Juga tak lupe kepada makhluk-makhluk yang LAGI wangi sebab comment aku kadang-kadang. Komen anda sangatlah membina ye time kaseh. (Yela tu.)

Alamak dah macam style orang dapat Ammy Awards pulak.

Laa laa laa. Actually aku dari awal buat blog dulu, aku nak kasi blog ni low-profile je. Tak main laa kalau classmates tau blog aku ni. Tapi;

..ade la jugak hamba-hamba Allah dari skola aku yang suke menyibuk menjenguk-jenguk blog aku. Anonymous ade, yang bising-bising pun ade. Habis la aku. Ni la lebih kurang camne aku nak gambarkan keadaan aku sekarang bile ramai orang kat skola aku tau pasal blog aku:


Larilarilarilarilari


Mesti korang fikir "Ek elee stakat budak skola tau pasal blog je. Kecoh laa overreact habis!" kan? Alaa korang takkan faham punye. Buat-buat faham jela.

Please ooo please aku mintak tolong, kalau nak baca blog aku (which has miniscule amount of readers, DUHH sikit je) tolong aa takyah nak marah-marah tetibe kat aku. Ini blog aku. Tak suke, blahkan diri ajee. Eh tapi tak halau. Uhh pape jela. Thanks for reading (>_>)

ps; Tymah, kau jangan kecoh-kecoh pulak nanti.
Pss; Cuti sem nanti aku kene pegi Indon. Korang watpe lak cuti nanti? Tertanye-tanye aku.

2 comments:

sayapunyer said...

wakwakwakawa..

cute giler donout tu~


and and and..Big apple donout memang sedap giler!!! aq fall in love XD

Maya MoRay said...

// sayapunyer:

eh makcik ni gelak tk ingat dunie pe :P
mmg ah donat tu cute , tgk aku aa . tibe
jgn sibuk jatuh cinte kat donat tu . aku punye ~