Thursday, June 25, 2009

Lampi la, bukan lampin.

Fuh! Lama btul aku tak update blog tahpape ni. Yela nak wat camne lagi, kate taon ni PMR kott. Bizi gila siapkan kerja kursus itu ini semua2 tuh.

And guess what? Dah 3 hari berturut-turut aku tido pukul 4 pagi, start dari hari Isnin haritu. Pukul 6.45 pagi aku bertolak gi skola. Gila kan? Kat kelas memang serius kepala otak aku jadi LAMPI. Lampi tu amende? LAMbat PIck-up la wehh.

Maya oih, nape lambat sangat tido nye?
Err rasenye dah explain dah kat atas tadi. Isk, jangan la jadi lampi. Pegi bace balik! Hoho.


Anak sape la nih.


Hari Sabtu lepas ade BRKP kat skola. Ayah dengan mak aku pun bawak la aku pergi skola, nak ambil report card kemajuan untuk pekse yang haritu.

Aku rase result aritu macam okey je. Puas hati la jugakk. Hoho. Jap2. Result aku? Sangat, sangat TAK OKAY! Tekalah aku dapat berapa A. Tsk tsk tsk.

Aku dapat 6a 7b. Weh asal banyak sangat nombor? Entah, aku malas nak jawab. Mak ayah aku kate ok je kot result aku. Tapi kalau tolak semua2 subjek yang bukan PMR, aku cuma dapat 4a 5b je untuk subjek2 PMR. Adoihh teruknye aku.

Ape ape jela. Gambar kat atas tu sesat tetibe entah dari mana aku pun taktau. Alya yang capture lepas BRKP aritu, bajet macam bagus sangat la result kitorang sampai terkinja-kinja, hahaha. Edited by me. Carilah aku yang mana satu. Cepat teka, senang je nak cari. Pape jela. Babai~

Assalamualaikum.

p/s: Aku tak sempat buat entri khas untuk Father's Day hari Ahad aritu! Takpe2 bila aku free aku buat la.
p/p/s: Entri khas untuk birthday Alya Isnin aritu pun aku tak sempat nak taip pape. Sori ye makcikkk. :D

8 comments:

chentamuzikindiemalaysia said...

Bijak nye...!!

Maya MoRay said...

// chentamuzikindiemalaysia: erk !
ape yang bijaknye ?

smart_asya said...

cantek gmbr tu...

chentamuzikindiemalaysia said...

4a 5b..,itu sudah cukup bagus..:)

Maya MoRay said...

chentamuzikindiemalaysia : hihi .
alamak tergelak gedik pulak
takde la bagos sangatt , tapi thanks :P :P

Maya MoRay said...

smart_asya : cantek eh ?
ala tgk la sape yg edit . muahaha
aiseh , alia nnt terase pulak

smart gurlz said...

salam.pandai kak maya wat gambr yg cantek2....camane wat?c u at school at monday.salam

Maya MoRay said...

// smart gurlz: huh sape pulak ni ?
okey2 , see you .