Tuesday, March 31, 2009

Satu April.

Ada apa satu APRIL?
Bukan, aku bukan nak cakap pasal April Fool's Day okey.
Err. Atau mungkin ada sikit pasal April Fool kot. Lantak la.


Deviantart.

Aku bukan nak mencari publisiti ke ape, tapi ..
.. eh, esok hari jadi aku! Hah, tak heran.

Ape perasaan korang kalau kawan baik sendiri tak ingat birthday korang? Hampa gila kan.
Tapi nak buat macam mana, aku tak sekecoh kau la. :O

Best jugak birthday waktu tarikh yang agak well-known ni. Selalu nampak "1 April" kat tv. Ceh, tu pun nak cerita.

Aku ingat lagi waktu sekolah rendah dulu. Kawan aku selalu beri aku kotak besar gila untuk hadiah birthday. Bukak-bukak je ade satu lagi kotak. Bukak lagi, ada kotak lagi. Akhirnye yang ada cuma sekeping kertas yang bertulis "April Fool! Padan muka".

Relax, kawan aku tak sekejam tu. Ade la jugak dia kasi hadiah lain. Biasalah sekolah rendah. Semua lawak bodoh-bodoh je.

Argh. Lembab punya internet.

Sebenarnya aku tengah ngantuk gila sekarang ni. Bajet macam orang takde homework je nak tulis-tulis blog waktu ni. Haishhh malas betul.

Akhir kata dari aku. Jangan sambut April Fool ye. Sambut birthday aku pun dah cukup.
Bye-bye.

p/s; Thanks to Ayah, Mak, Kakngah, Kaklang, J***, Najwa sebab wish aku punya birthday. Sayang korang. *Nama ikut turutan waktu.

4 comments:

Mar'ss said...

Mayah, kad dah sampai?

http://sayapunyer.via.my said...

hahaha~

selamat hari jadi XD

Maya MoRay said...

// Mar'ss
erk , belum dong !
ntah2 posmen da makan .

Maya MoRay said...

// http://sayapunyer.via.my
hah , baru kau nak wish ye !
hahaha , thanks ! :)