Saturday, April 3, 2010

Please make me fall in love ..

... with PHYSICS!


Dear pakcik Newton, nape susah sangat aku nak hafal sume formula-formula kau ni?


Serius aku tak tipu, aku taktau camne nak jadi terer fizik. Aku hampir FAIL dalam ujian 1 haritu. Ayah aku pun terkejut dengar yang aku dapat D for physics. Subjek lain okay je. Take my words, aku TAKNAK amik engineering! Going for medical.

Eh lupa, ASSALAMUALAIKUM WBT :)

Haa jawab salam, jangan tak jawab. Papepun korang rajin rajin laa doakan aku boleh jadi pro untuk fizik ye. Tenkiu veri veri much!

Anyway. Aku baru prasan yang aku stop membebel kat blog ni sejak dari zaman aku sebelum PMR lagi. (Ehem, correction, zaman aku sebelum TRIAL PMR lagi). And now aku dah form 4! Sorry encik blog. Sanggup aku biar 'bf' aku ni terabai. Isk. Maklumla, computer lab kat sekolah tu macam taknak bagi aku masuk je. Kejap kejap internet takde. Haih.

Oh ye, to all yang wish birthday aku 1st April haritu, THANK YOU :D Sebenarnye saje je nak tayang tarikh birthday HAHA.

Haritu ada orang tanye aku pasal result PMR aku. Aku pun pelik la, sebab aku rase dah berzaman aku habis PMR haritu. Then baru aku prasan yang aku dah lama tak update blog. (Macam ape je cite) Oh well. Here you go, aku tengah update lahh ni :)

By the way, PMR aku dapat 7As je. Alhamdulillah. Ni sume berkat doa korang lah kot. Tu pun kalau korang ade doakan la.

Okay laaah. Kalau bebel pepanjang pulak nanti malas korang nak layan kan. Aku pun tak lalu nak baca balik. Adios :))

p/s: I MISS SMHSA'09 VERY MUCH! :'(
p/p/s: Oh lupa. FYI aku sekarang tengah stay in a boarding school, sebab tu la macam siput je mengupdate. Esok dah nak kene balik sekolaaah :|
p/p/p/s: MY GODD muak aku tengok layout blog aku ni. Bila ntah nak tukar.

3 comments:

sweet_teddy:) said...

go fighting!

Maya MoRay said...

thanks :))

ahmad said...

Physics is FUN.

Physics=Fun

Fun=Seronok

Seronok=Happy

Happy=Gumbira

Gumbira=ME!

...